bugün

entry'ler (886)

yabancı oyuncu sınırlaması istemiyoruz kampanyası

bütün yurdum taraftarlarının 'tek yumruk' olarak başlatması gereken kampanya.

her kesim çok iyi biliyor ki ulusal takımın başarısızlığının sebebi bu konu değil ancak ısrarla dayatılmak istenen bu. ülkede ki alt yapı sorunu gün gibi ortadayken , mesele yetiştirememek iken yabancı sınırlamasına takmak neden ? zamanında yabancı sınırlamasının getirdiği büyük zararları hep birlikte yaşadık. vasat topçulara ödenen tonlarca paralar ve onların at hırsızı menajerlerine yapılan yüklü ödemeler. düşünün ki fenerbahçe sırf bu sınırlama sebebi ile sol bekte hasan ali'ye mahkum ya da galatasaray sırf bu sebeple kanatta yasin öztekin'i oynatmak zorunda. örnekler sayfalarca çoğaltılabilir. en önemli kısmı ise hem forma satın alarak , hem maça giderek , hem maç yayınları satın alarak bu büyük futbol ekonomisinin temelini oluşturan biz taraftarlar bu vasat adamları izlemek zorunda mıyız? sayfalarca yazabilirim ama direkt konuya gireceğim. nasıl organize olunur? nasıl bir araya gelinir ? federasyon binasına mı yürünür ? bunları etraflıca tartışıp bu ekonominin temel taşı olan biz taraftar üzerimize düşeni yapmalıyız!

çomarların sanat anlayışı

olmayan anlayıştır.

beşiktaş

şampiyon olunan sezonun ardından ne yapmaya çalıştığını anlamadığım yöneticilere sahip takım. transfer dönemi şu an için berbat geçiyor. ayrıca herkes forvet diyor defans oyuncusu diyor ama ben kanat oyuncusu diyen duymadım henüz. bu takımın bildiğin kanadı kırık. kaliteli bir kanat oyuncusu mutlaka olmazsa olmaz. şampiyonlar liginde kerim,olcay,aras kanat oyuncuları ile bol şans diyorum.

gülümse

sezen aksu'nun black albümü.
(bkz: black album)

enstrüman çalan uludağ sözlük yazarları

yastık ile dahil olayım. ''ne yastığı ulan'' dediğini duyar gibiyim. bildiğin yastık işte. davulum yoktu hevesli zamanlarımda evde yastıklara vururdum deli gibi. yıllar geçti heves aslında yine aynı ama gençlik ateşi söndü. nerede şimdi o kill em all zamanları. tamam sakinim. iyi yastık çalarım ben.

osmanlı imparatorluğu nun çöküş nedeni

tımar sisteminin kaldırılması.

savcı mehmet kiraz ın ölümünün sorumlusu

yersen dhkp-c. az biraz düşünebiliyorsan ise devlettir. dhkp-c ''ihtiyaç anında camı kırınız'' örgütüdür. başka söze gerek yok.

at yarışı

kumarın anasıdır. bir hollanda atasözü der ki ''birine kötülük yapmak istiyorsan onu at yarışına alıştır''. hırs yapmadan oynamak gerekir yoksa sonuçları kötü olur.

yazarların ad soyadlarındaki toplam harf sayısı

15 harf.

atechso

boş beleş yazarımsı zat.

kış

mevsimlerin en güzeli.

yalaka sanatçılar

mustafa sandal.

yazar nicklerinden siyasi görüşlerini bulmak

el escritor : ldp

vinvocci

sözlükte bir yazar lakin boş yazar.

dallas mavericks

rajon rondo'yu kadrosuna katarak şampiyonlukta bende varım demiş takım.

zakkum

boktan müzik yapan grup.

4 ocak 2015 galatasaray a verilen penaltı

ucuz bir şekilde çalınacak olan penaltı.bjk - gs maçlarında gs lehine çalınan penaltı sayısının haddi hesabı yoktur. bahis açılırsa gs penaltı kazanıra yüklü girin.

en çirkin takım isimleri

bir halı saha takımı ismi olarak (bkz: werder veremem).

16 aralık 2014 çarşı duruşması

karton dava.peşin hüküm.
soysuzluk,
onursuzluk,
şerefsizlik,
namussuzluk
hepsi mevcut.

balyoz gibi.
ergenekon gibi.

morecambe f c

dünyanın en sempatik armasına sahip futbol kulübü. kırmızı zemin üzerinde beyaz bir karides. premier lig'de boy gösterse keşke. topçular vs karidesler baya şenlikli olur. ayrıca fm 2014 de çalıştırmaya başladığım takım hedef öncelikle league 1.